Sinds de introductie van ZorgDomein, eind mei, zijn de bekende patientenprofielen van de website van de Stadspoli verwijderd.

Dit is op dat moment bewust gedaan, omdat de terminologie zoals we die jarenlang hanteerden via de Tipp-verwijzing niet meer overeenkomt met de terminologie die ZorgDomein hanteert.

We hebben hier vrij veel vragen over gekregen, daarom hebben we een nieuw document opgesteld dat de oude patientenprofielen vervangt.

Vanaf vandaag is dit document weer online op de bekende plek te vinden; op de website van de Stadspoli  arts  patientenprofielen.

In dit document is per specialisme te lezen met welke indicaties uw patiënt terecht kan op de Stadspoli, en met welke niet. Als er lab moet worden aangevraagd of een extra recept moet worden uitgeschreven dan staat dit vermeld onder ‘extra info’.

Soms staat er specifiek bij vermeld op welke manier u kunt verwijzen naar een bepaalde poli. De manier van verwijzen binnen ZorgDomein is soms nog even zoeken en op deze manier hopen we enkele zaken op te helderen.

Mist u informatie? Of heeft u aanvullingen? Neem dan contact op met Linda Wijnen via l.wijnen@zio.nl of 06-83 081 985.