In het kader van zorg op de juiste plek hebben de kaderhuisartsen CVRM (Karen Konings en Robert Willemsen) samen met ZIO gesprekken gevoerd met Glanum Diagnostics een eerstelijns diagnostiek aanbieder voor Holter-ecg onderzoek. Dit heeft geleid tot een periode van testen van de Holter en het afstemmen van de rapportage op de behoefte van de huisarts. De positieve resultaten hebben ertoe geleid dat de Glanum Holter nu beschikbaar is voor alle ZIO huisartspraktijken.

Met de Glanum Holter kunt u als huisarts in uw eigen praktijk een 24/48-uurs ECG registratie uitvoeren en laten beoordelen. Hiermee kunt u onnodige doorverwijzingen naar en wachttijden in ziekenhuizen voorkomen en het comfort voor de patiënt vergroten.

Zonder dat u investeringen hoeft te doen, zorgt Glanum Diagnostics ervoor dat u altijd een Holter set tot uw beschikking heeft.

Alle communicatie verloopt via de vertrouwde en bekende Tipp applicatie.

De Holter wordt in zijn geheel door de patiënt per post teruggestuurd aan Glanum. 48 uur nadat Glanum deze heeft ontvangen, heeft u het door onze cardioloog opgestelde behandeladviesplan in uw bezit.
Het advies is zeer uitgebreid en specifiek op de huisarts gericht. Het bevat handvatten voor de behandeling, medicatieadvies en advies over de noodzakelijkheid van een doorverwijzing naar een cardioloog.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande interesse of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met Judith Hazelzet of Maud van Hoof.